DR. M.F. NOORMAN VAN DER DUSSEN
cranio maxillo facial and aesthetic surgeon
 
 

More reviews

 
 
Reviews
 • Recent
 • More reviews
 • Martha
 • Babe Prodigy
 • Miss Quinf
 • Raphaella
 • Laura
 • Christina
 • I am eternally grateful

  Jessy, 11 juni 2019
  I decided to have facial feminisation with Noorman Van der dussen in Belgium. I have had my chin and jaw line done in late 2017, and then in March 2019 I had my forehead feminised. I am so happy with the results of my surgery and can't thank the doctor enough for everything he has done for me.

  I would highly recommend Noorman, I am so thrilled with everything he has done for me. The results are natural but make a massive difference to how I look and feel, my confidence has improved so much. Also one of the decisions in choosing Mr Van der dussen was, I felt I could trust him and he really listened to me and what I wanted.

  Thank you Noorman and Marije for all you have done for me I am eternally grateful, Jessy x

  Source: realself.com

  Zeer blij dat ik daar ging

  Anoniem, 12 februari 2018
  Een aanrader, ik heb een neuscorrectie uitgevoerd bij de heer Noorman van der Dussen en heb er nog geen moment spijt van gehad. Zeer blij dat ik daar ging!

  Ik was zeer zenuwachtig voor mijn operatie maar werd gerustgesteld door de dokter en de rest van het vriendelijke personeel. Ook was er zeer veel informatie die je op voorhand krijgt, zodanig kon ik rustig voorbereiden op de operatie, heeft me veel stress bespaard. Ook kon ik altijd met mijn vragen terecht in de loop naar mijn operatie.

  Over de neus zelf ben ik zeer blij, hij is beter dan ik had verwacht. Waar ik vooral heel gelukkig over ben is dat hij zeer natuurlijk is. Niemand zal zien dat je een operatie hebt ondergaan. Hij maakt als het waren jouw neus perfecter en maakt er niet een nieuw onnatuurlijk ding van. Voor mij was het alleen maar een positieve ervaring

  Bron: kliniekervaringen.nl

  Een echte aanrader

  Klaasje, 28 oktober 2015
  Een echte aanrader is Dokter Noorman Van Der Dussen en zijn gehele team. Dus wat dat betreft moet je echt niet verder op zoek gaan naar iemand anders. De kliniek waar hij opereert te Bornem is ook dik in orde.

  Ik ben tevreden van de ingreep en vind het zonde dat ik het niet jaren vroeger heb gedaan. Ik ben hier zelf zekerder uitgekomen en heb meer vertrouwen dan voorheen.

  Heb zelf een goede en juiste keuze gemaakt met Dokter Noorman Van der Dussen en zijn gehele team waarvoor dank.

  Bron: realself.com

  Geen pijn gehad

  Vann, 28 december 2010
  Op 15 december ben ik geopereerd door dokter Noorman Van Der Dussen - neuscorrectie.

  Ik heb lichte zwelling en een klein beetje blauwe plekken (die inmiddels al geel zijn). Ben natuurlijk razend benieuwd naar het resultaat. Ziet er goed uit op het eerste zicht (als ik door het kapje heen kijk), maar toch… Dinsdag mag het kapje eraf. Ik hou jullie op de hoogte!

  Inmiddels is het een 2-tal weken geleden dat ik mijn neuscorrectie ondergaan heb. Na 1 week kon ik weer op straat zonder dat iemand iets aan mij merkte! Ik heb ook helemaal geen pijn gehad. Tot een aantal dagen geleden zag mijn neus er echt supermooi uit, maar inmiddels heb ik een bronchitis met heel wat neusloop (niet ideaal natuurlijk als je net geopereerd bent) waardoor mijn neus redelijk gezwollen is. Maar ik vertrouw erop dat dit allemaal goedkomt!

  Bron: startpagina.nl